CSGC ADVISERING

CSGC advisering, actief sinds februari 2000, adviseert organisaties, overheidsinstanties en bedrijven bij het oplossen van kennis- en informatievraagstukken.  De klanten van CSGC waarderen de uitstekende prijs/kwaliteit-verhouding, de snelle service en de "geen fratsen"-mentaliteit.

Advies- en onderzoekstrajecten

CSGC adviseert en onderzoekt, in opdracht en uit eigener beweging, en rapporteert daarover aan opdrachtgevers of met eigen publicaties.

Maatwerk-software

CSGC ontwikkelt en implementeert maatwerkpakketten voor organisaties en bedrijfsleven, variėrend van provisieadministratiesystemen voor verzekeringsmaatschappijen, planning- en projectregistratiesystemen, werving&selectie-matchingssystemen en systemen ter ondersteuning van productieprocessen. 

Standaard-software

CSGC ontwikkelt en levert de standaard-softwarepakketten BABEL, ELS™, siSSer, PLD, RAP, en PanPi en verzorgt tevens de implementatie van deze systemen.

Technieken en methoden

Modieus en trendy zijn aan CSGC niet besteed. Adviezen van CSGC zijn gebaseerd op kwalitatieve analyses en literatuuronderzoek. CSGC- software wordt ontwikkeld met langjarig beproefde technieken en -methoden. De standaard- en maatwerkapplicaties zijn volledig SQL- en server-based en kunnen 'op afstand', over het Internet of door middel van "inbel-verbindingen", gebruikt worden.

CSGC advisering is een handelsnaam van Uitgeverij Diagan, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel Brabant, onder nummer 17229706. Aan de informatie op deze site kunnen geen rechten worden ontleend.

Indien u belangstelling heeft in diensten of producten die door CSGC geleverd worden, dan kunt u contact opnemen per e-mail, info[apestaartje]csgc.nl. E-mails verzonden aan dit emailadres of aan andere emailadressen van CSGC die naar de inhoud of vorm geduid kunnen worden als 'spam', zullen worden doorgeleid naar de ACM.